Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Evelline Wagner

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Evelline Wagner on Thu Aug 04, 2011 11:16 am

Evelline Wagner

Full name: Evelline Wagner
Nicknames: Ev/Eve
Age: 18 ani
D.O.B 31.07.1993
Home town: Strasbourg
Gender: female
Sexual orientation heterosexuala
Occupation [ elev ( cu bursă / fără bursă ) / profesor ]: eleva cu bursa si canta la chiatara sau solo, ocazional, la o cafenea.

* - * - * - * - *

Likes
~ plimbarile noaptea
~ animalele
~ muzica
~ istoria
~ lucrurile iesite din comun
Dislikes
~ dulcegariile de orice fel
~ sa fie "sufocata", efectiv, cu atentia celor din jur, sau cu dragostea lor
~ persoanele egoiste si narcisiste
~ oamenii care vad totul in "roz"
Family and pets Parintii sai sunt morti.. Singura sa familie este matusa sa si un caine doberman pe nume Blacky
Personality Ev este o fata destul de...complicata, in ochii celorlalti. In loc sa stea ca toate celelalte fete la barfe, sa chiuleasca, sau pur si simplu sa mearga la shopping, ea prefera sa invete, nu sa devina chiar o tocilara, dar cat sa se mentina in "top" la cursurile sale. Este o fire destul de rebela, dar asta nu inseamna ca nu o poti surprinde mereu zambind. O duce capul, dar are momente cand cade in depresii, incat nu o poti aduce usor la starea sa initiala. Nu e de loc capricioasa, si nu aprecieaza lucrurile prea pompoase.
History Evelline provine din Strasbourg, tatal sau fiind de origina germana iar mama, bineinteles, nemtoaica. Nu a avut o copilarie prea fericita. Dupa un an de la nasterea sa mama sa aflase cu stupoare ca are cancer, si nu a durat mult pana a murit, din cauza starii avansate a acestuia. Ramasa in grija tatalui, un fost chitarist al unei trupe de rock, nu a avut tocmai ce si-a dorit. Mereu traia cu dorinta de a cunoaste pe mama sa, de a afla mai multe despre ea, asa ca incerca sa-l descoase pe tatal sau in fel si chip, doar ca sa afle mici amanunte. Nu a durat mult si tatal sau a inebunit si s-a sinucis, cand tanara avea doar 10 ani.
De atunci sta in grija matusii, simtindu-se vinovata din cauza acelor intrebari pe care i le punea. Asa ca a ramas profund marcata de tot acest incident. In ochii celorlalti e o tipa rebela, fara prieteni. In ochii matusei sale este inca o copila bantuita de amintirea trecutului, dar care incearca mereu sa zambeasca dupa fiecare lovitura grea pe care i'o ofera viata.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum