Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

All These Things I Hate (Revolve Around Me)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 All These Things I Hate (Revolve Around Me) on Thu Aug 04, 2011 3:09 pm

Venise sa imprumute o carte sau probabil mai multe, depinde cate ii trebuia, avea de facut un proiect la biologie, din cate intelesese ea trebuia sa faca pe echipe, dar n-avea de gand sa respecte aceasta regula pusa de profesoara. Nu ca nu avea cu cine sa faca echipa, dar acea persoana ori facea prea mult si n-o lasa pe ea deloc, ori facea prea putin si culegea toate laudele, o enervau ambele cazuri, asa ca se decise sa faca echipa cu pisica sa, era putin amuzanta situatia, dar daca avea sa o intrebe profesoara cu ce coleg de clasa a facut proiectul raspundea: Kuky! Era intr-un fel colega sa de clasa caci statea cu ea in banca, desi era doar un ghemotoc de blana.
Lua mai multe carti de biologie si se aseza la o masa libera, puse geanta de transport in care se afla pisica, pe scaunul din fata ei. O lua peste tot cu ea, desi stia ca pare o nebuna nu avea de gand sa se desparta de acel animalut.

View user profile
Se afla în bibliotecă de mult timp, dar nu citind, ci pur şi simplu examinând orice persoană din încăpere. Era interesant şi destul de amuzant să vezi cum mulţi elevi se plâng că au de citit şi învăţat, şi cum mulţi aruncau cărţile pe jos din cauza frustrării. Dar o fată intră în bibliotecă care îi atrase atenţia. Avea o pisică într-o geantă, iar asta îl amuzase cât de cât. Nu multe persoane îşi aduceau animalele de companie la bibliotecă. O văzu cum îşi ia nişte cărţi, însă nu îşi putu da seama ce fel de cărţi erau până când ea se aşeză lângă el. Erau de biologie. Oare... îi plăcea biologia? Era curios, dar a decis să tacă şi s-a ridicat, ştiind că mai are nevoie de două cărţi. Le-a luat şi s-a întors la ea, punându-i-le în faţă.
-O să ai nevoie şi de ăstea, zise cu un zâmbet micuţ în colţul gurii, observându-i trăsăturile drăguţe.

View user profile
Nu era chiar asa concentrata pe cat parea cand privea cartea, bine spus "privea" caci nu citea nici un cuvant, era cu gandul in alta parte, mereu se intampla asta. Dadu pagina fara sa se gandeasca, nu era intreseanta deloc biologia si defapt ce materie era interesanta? Decat sa-si faca temele la mate, mai bine studia o broasca desenata, era mult mai usor.
A tresarit si a ridicat capul spre baiat dupa ce ii auzi vocea, zambi parca usurata, nici ea nu stia de ce, nu era ca si cum ar fi venit bibliotecara s-o dea afara sau sa-i spuna ceva.
-Mersi, dar nu cred c-o sa le citesc, biologia e plictisitoare, in plus, mie imi e mila de animalele pe care le diseca astia in carte. a strambat din nas, cum ii era specific ei, si a inchis cartea.
Ii era mila si cand omora cineva o musca, dar cand venea vorba de o broasca sau un iepure? Avea sa-i spuna profei o minciuna despre proiect, nu se gandise inca la una, dar avea toata noaptea la dispozitie sa faca asta.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum