Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Itachi Caine

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Itachi Caine on Fri Aug 05, 2011 7:08 am

Itachi Caine

Full name:Itachi Caine
Nicknames: Weasel
Age: 19 ani
D.O.B 28.o1.1992
Home town: Tokyo
Gender:Male
Sexual orientation Bi
Occupation [ elev ( cu bursă / fără bursă ) / profesor ]:Elev fara bursa

* - * - * - * - *

Likes
Rock-ul, skate-ul, surful, motoarele, sporturile periculoase, tirul cu arcul sau cu arma, linistea, sa cante la pian, chitara, vioara, sa deseneze si sa faca poze sau sa filmeze.
Dislikes
Neseriozitatea, minciuna,matematica, fizica, chimia, biologia, franceza si plictiseala.
Family and pets Yune Kuroki - mama, Michael Caine - tatal, Gabriel Caine - frate geaman-siamez, Lucifer - Caine Husky si Bast - o pisica din rasa Mao
Personality
Mereu este calm si rece in situati limita, dar in general este vesel, energic, prietenos, misterios si prefera sa isi studieze in liniste prieteni, fara ca acestia sa isi dea seama de ceva. Are obiceiul de a spune lucrurilor pe nume si in fata, jicnind cate o data, dar nu regreta nimic. Uraste cand este confundat cu fratele sau geaman-siamez, fara macar sa se imbrace la fel. Niciodata nu spune cu adevarat ce gandeste, lasand ca persoanele din jurul sau sa descopere adevarata gandire.
History
Fiindca parinti sai erau foarte bogati - mama o creatoare faimoasa de moda si actrita, iar tatal om de afaceri si detinatorul a multor hoteluri si magazine din toata lumea - Itachi si fratele sau au primit tot ce si-au dorit de la ei, dar diferenta dintre cei doi era, ca Itachi considera ca a muncit pentru ce a primit - invatat bine, ajutat prin casa pe servitoare sau mergea sa faca in fiecare luni, miercuri si vineri cumparaturiile bunicilor din partea mamei - de la parinti, pe cand Gabriel era un lenes si astepta sa ia totul de-a gata. Vazand ca frati au inceput sa se bata din ce in ce mai des, au hotarat sa ii desparta pentru un timp, urmand ca Michael sa il ia pe Itachi in New York, locuind amandoi intr-un apartament gen penthouse, in inima Manhattan-ului. Fiindca tatal sau este plecat prin lume cu afaceri, Itachi a inceput sa participe la curse ilegale de motoare si masini, pentru a-si cumpara tot ce isi doreste, fara ca parinti lui sa ii trimita mai multi bani, decat sa plateasca locuinta si restul de cheltuieli casnice.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum