Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Park Myoung Jae

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Park Myoung Jae on Fri Aug 05, 2011 12:48 pm

Park Myoung Jae

Full name: Park Myoung Jae
Nicknames: M.Jey, Monk
Age: 23
D.O.B 03.01.1988
Home town: Busan
Gender: Male
Sexual orientation Bisexual
Occupation : Profesor de sport, fotograf, model, proprietarul unui magazin online

* - * - * - * - *

Likes
+Fotografia
+Aparatele Nikon
+Mâncarea toată în general,dar preferă mâncarea coreeană
+iPhone 4
Dislikes
-Băutura, deşi mai bea câte puţin, dar foarte foarte rar
-Ţigările
-Fetele care îl plac doar pentru aspectulsău
-Persoanele enervante
Family and pets
Are un câine pe nume Yujo
Personality
Este un băiat dulce şi prietenos, care se comportă frumos cu orice vietate. Nu este genul de băiat rece şi arogant, aşa cum pare din cauza că îşi face un singur cerc de prieteni şi atâta tot. Nu vorbeşte cu altcineva, în special cu fetele care îi sunt eleve. Detestă fetele care îl plac doar pentru aspectul său şi apoi când văd alt băiat îl lasă complet baltă.
M.Jey este atras in permanenţă de tot ceea ce este nou şi , mai ales ieşit din tipare. Nu ţine cont de aparenţe, nu se conformează şi nu suportă regulile de niciun fel. Se află într-o permanentă căutare de stimuli noi, de inspiraţie fiind principiul care luptă împotriva a tot ce-i pare vechi, perimat. În acelaşi timp este o persoană generoasă, drăgălaş chiar, care iubeşte oamenii -îi place să fie înconjurat de prieteni pe care i-ar ajuta la orice oră din zi sau din noapte. Este împotriva regulilor şi normelor şi nu ii plac etichetele şi categoriile de nici un fel. Uimeşte prin fixaţiile pe care le face şi prin încăpăţânarea cu care le susţine.
History
Se născuse în Busan, Coreea de Sud, având acel accent şi acum, cu toate că nu mai locuieşte acolo. De mic a fost un băiat destul de cuminte, şi foarte politicos, asta datorită părinţilor care erau foarte stricţi când era vorba de el. Nu a avut până acum nicio prietenă, asta datorindu-se tot părinţilor lui. Însă, a avut tot ce i-a trebuit tot timpul şi poate să zică [,] că a trăit extrem de bine.
Pasionat de muzică, a luat lecţii de canto, de chitară şi de pian. A luat lecţii de acest gen de la vârsta de cinci ani. Pe la 10 ani a descoperit pasiunea şi pentru compus versuri. Încearcă să îşi expună sentimentele cât mai bine prin versuri şi surprinde persoanele iubite cu melodii compuse special pentru ele.
A fost de pe la vârsta de cincisprezece ani cel mai dorit băiat din clasă, şi a putut avea orice fată care şi-o dorea, dar a ales să îşi asculte părinţii şi să rămână fără vreo prietenă.
Acum, că nu mai locuieşte cu ei, încearcă să îşi facă o viaţă total opusă de cum era înainte. Îşi caută o fată care să îl poată susţine mereu şi care e perfectă pentru el. Şi-a început totuşi cariera de profesor de sport, dar având în vedere faptul că nu îi aduce prea mulţi bani, este fotograf, model şi proprietarul unui magazin de haine online, numit MJDay

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum