Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ]

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Fri Aug 05, 2011 3:29 pm

OCC : Sâmbătă seară , ora 22 : 30 .

BIC :
O zi de sâmbătă ca oricare alta , iar Jasmine se hotărâ să iasă din casă şi să meargă la un club . Îşi luă pe ea o rochiţă neagră , cu un decolteu frumos în V , ce îi punea în valoarea formele şi picioarele lungi iar în picioare o pereche de botine negre cu un toc destul de mare , apoi plecă , fără a mai lua maşina . Ajunse rapid la club , sau poate aşa gândea ea şi intră înăuntru , ochii ei , analizând locul. Era destul de aglomerat , deşi era încă devreme . Se îndreptă cu paşi mici şi relaxaţi , fiind sigură pe ea , spre bar , ignorând comentariile unor băieţi aflaţi la o masă . Idioţi , gândi fără a schiţa vreun gest şi se opri în faţa tejghelei . Se aşeză pe un scaun , dându - şi părul pe spate şi îşi comandă un Martini , scrutând cu privirea ce era în jurul ei . Ringul de dans , era plin de adolecenţi , iar mesele ocupate .
- S - a umplut destul de repede locul , îi spuse fetei de la bar , iar aceasta aprobă , privind în jur . Ca niciodată , adăugă tânăra în gândul ei şi zâmbi când primi băutura . Luă o gură , simţind câteva furnicături pe limbă .

View user profile http://love-me.englishboard.net

2 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Fri Aug 05, 2011 3:43 pm

Trebuia sa ma intalnesc cu Jasmine la club in acea seara . Incepusem sa am pregatesc inca de la ora opt , dorind sa arat impecabil pentru ea . Cand se facuse unsprezece si jumatate , plecasem de acasa . In cele din urma am ajuns . Am parcat Porcheul negru in fata clubului si am intrat . Trebuia sa o gasesc pe la bar . Deja fusesem oprit de cateva fete , dar tuturor le`am spus ca sunt asteptat . Nu aveam ochi pentru alta in acel moment . Trecand de multimea de adolescenti , ajung la bar si o zaresc pe Jasmine . Mi-am dus mainile pe ochii ei si buzele la ureche .
- Cine e ?

View user profile

3 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Fri Aug 05, 2011 3:53 pm

Ochii ei fuseseră acoperiţi , iar mai apoi simţi o respiraţie caldă , pe gâtul ei , la ureche . Se cutremură uşor şi afişă un zâmbet al naibii de superb şi dulce când îi recunoscu vocea .
- Oare cine ? întrebă la rându - i pe tonu - i fermecător . Îşi puse palmele peste ale lui , iar apoi îi rosti numele . Vorbise cu Clara , iar aceasta îi spusese că nu îl plăcea pe băiat , ci doar ţinea la el ca la un prieten , deci se putea spune că erau împreună .

View user profile http://love-me.englishboard.net

4 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Fri Aug 05, 2011 4:08 pm

- Ce faci ? am intrebat-o eu cu un zambet larg pe fata . M-am asezat in scaunul de langa ea , privindu-i chipul si apoi corpul . Mi-am muscat buza . Nu putea fi mai sexy de atat . Era facuta pentru mine . Nu aveam idee de ce ne intalnisem la club . Sincer nu aveam chef de dans , bautura sau alte fete inafara de ea . Si deobicei de asta ieseam in club . Vroiam sa ne plimbam , sa vorbim undeva unde chiar ne putem auzi fara sa strigam .

View user profile

5 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Sat Aug 06, 2011 2:21 pm

- Te aşteptam , spuse şi zâmbi dulce . Îşi dădu părul din ochi , apoi îşi sprijini chipul în palmă , privindu - l printre genele lungi . Era drăguţ , chiar foarte şi nu se putea abţine să nu - l analizeze de fiecare dată . Îl plăcea mult , şi ştia că lângă el putea fi ea , fără să se ascundă sau alte lucruri . Dintr -o dată îi pieri cheful de club . Se ridică şi îl luă de mână , zâmbindu - i fermecător . Vino cu mine , spuse .

View user profile http://love-me.englishboard.net

6 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Sat Aug 06, 2011 3:06 pm

- Unde ? am intrebat-o eu ridicand din sprancene intr-un mod pervers . Nu aveam idee unde vroia sa mergem asa ca am urmat-o pana la iesirea din club , fara sa mai spun nimic . Era atat de draguta ca as fi facut orice numai sa ii placa , ma inebunise in totalitate . Am trecut de gramada de adolescenti ce petreceau infernal , ignorand fetel ce ma strigau , dar enervandu-ma la fiecare fluieratura sau comentariu adresat fetei . In cele din urma am iesit din club .
- Deci .. unde ?

View user profile

7 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Sat Aug 06, 2011 3:17 pm

Clătină din cap , atunci când o întrebă unde , fără să - i spună ceva . Îl trase după ea , ignorând toate comentariile sau fluierăturile , căci prea puţin îi păsa ei şi când ieşiră din club se opri , privindu - l . Îi zâmbi dulce , şi - şi duse braţele după gâtul lui .
- Momentan aici , spuse zâmbind şi îl trase spre ea , lipindu - şi buzele de ale acestuia .


_________________
Aş vrea să mă dematurizez , să ies în ploaie să visez ...
View user profile http://love-me.englishboard.net

8 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Mon Aug 08, 2011 2:04 pm

M-am lasat lipit de perete , raspunzandu-i la sarut intr-o maniera salbatica , perversa , cu miscari vulgare . O lipesc in totalitate de corpul meu si continuam sarutul . Mi-am despartit buzele de ale sale si le-am dus pe gatu ei .
- Nu mai bine mergem ... acasa ?

View user profile

9 Re: Love me , beib ' . [ Privat ~ J & J ] on Mon Aug 08, 2011 2:19 pm

Gemu când îi răspunse la sărut şi când o lipi de trupul lui , simţindu - şi sânii presaţi de pieptul lui . Îşi muşcă buza , când buzele lui îi coborâră pe gât şi zâmbi uşor pervers .
- Nu mă deranjază , şopti pe un ton provocator , muşcându - l de lobul urechii . Îl sărută din nou , băgându - şi o mână în părul lui .


_________________
Aş vrea să mă dematurizez , să ies în ploaie să visez ...
View user profile http://love-me.englishboard.net

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum