Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Melissa Wagner .

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Melissa Wagner . on Thu Aug 11, 2011 2:49 pm

Wagner Melissa .

Full name: Wagner Melissa .
Nicknames: Mell , Lissa .
Age: 18 ani .
D.O.B 25 Decembrie .
Home town: Londra .
Gender: Female .
Sexual orientation Hetero .
Occupation : Elev fără bursă .

* - * - * - * - *

Likes
~ Să danseze .
~ Să fie sărutată .
~ Să se plimbe .
~ Vremea rece .
~ Ploaia .
~ Micul ei husky .
~ Ploaia .
~ Luna plină .
~ Noaptea .
Dislikes
~ Să stea degeaba .
~ Să fie contrazisă .
~ Să fie stresată .
~ Monotonia .
~ Naivitatea .
~ Frica .
~ Prostia .
Family and pets Doar un pui de husky , Osiris . Părinţii au murit în urma unui accident , iar fratele ei a murit din cauza unei supradoze .
Personality Este o fire explozivă , mereu pusă pe distracţie . Nu - i place să stea degeaba şi mereu găseşte ceva de făcut . Face totul după cum o taie capul , nepăsându - i de consecinţe , evitând în acelaşi tim probleme cu o graţie " miraculoasă " . Tupeistă şi extrem de încăpăţânată , nu ţine cont de persoana cu care vorbeşte , spunând totul pe faţă . Nu suportă persoanele fricoase şi cei ce cred în orice . Deseori este calmă şi liniştită , dar doar atunci când nu are chef de nimic , în rest fiind mai tot timpul molipsitor de veselă şi aeriană . Se îndrăgosteşte adesea orbeşte şi ajunge să sufere , dar niciodată nu se învaţă minte , repetând aceleaşi greşeli , din nou şi din nou . Are momente când este extrem de închisă în ea , amintindu - şi de trecut . În momente ca alea , preferă să stea singură şi să plângă .
History Născută chiar în ziua Crăciunului , cu doar câteva minute înaintea fratelui ei geamăn , Mell a fost răsfăţata familiei , fetiţa lui " tati " . A avut tot ce şi - a putut dori cineva şi altfel a ajuns o fire extrem de narcisistă şi vanitoasă . Atrasă de artă a început să cânte la pian şi să ia lecţii de desen . Atrasă de lucrurile preţioase , are o colecţie întreagă de bijuterii şi de asemenea caiete pline cu partituri şi desene făcute de ea . Viaţa ei nu a fost roz în timpul copilăriei . Când a împlinit 13 ani , părinţii ei au murit într - un accident de maşină , astfel ea rămânând doar cu fratele ei . Au trăit împreună până când el a împlinit 17 ani şi a murit din cauza unei supradoze . A rămas singură , iar în primul an a fost distrus , abia obişnuindu - se cu singurătatea . Şi - a revenit treptat , dar are momente când devine slabă , amintindu - şi de viaşa ei .

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum