Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Light Alexander

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Light Alexander on Thu Aug 11, 2011 2:50 pm

FIRST-MIDDLE-LAST

Full name:Alexander Light
Nicknames:Light , Alex
Age:25
D.O.B:
Home town:Anglia
Gender:Male
Sexual orientation Hetero
Occupation [ elev ( cu bursă / fără bursă ) / profesor ]:Profesor de psihologie

* - * - * - * - *

Likes: Zapada, soarele, ploaia de vara, noptile cu luna plina, cafeaua, tigarile, pisicile.
Dislikes: Alcoolul,minciuna, culorile prea deschise.
Family and pets: Pisica pe nume Tango ce o tine in casa.
Personality Minim 1 rând . Prietenos si serios cand vine vorba de materia lui. Deschis la orice subiect si ajuta pe oricine are nevoie de ajutor. Zambitor , deloc egoist siexigent in materia lui. Zapacit cateodata si uituc dar plin de reflexe.
History Minim 3 rânduri .S-a nascut in Anglia. A avut o familie mare insa toti au disparut subit. Parintii si sora lui au murit intr-un accident de masina iar fratele ce ar fi trebuit sa il aibe a murit si el odata cu mama lui in masina.El a scapat ca prin minune, ramanand singurul mostenitor al familiei ce ramasese cu cateva vile de lux, masini scumpe si afaceri ce si in ziua de azi il ajuta. Si cu toate asta nu este multumit de viata lui. Nu a iubit niciodata pe nimeni, desi arata prietenie nu poate iubi. Ii e frica ca poate pierde persoanele ce tin la el asa ca le indeparteaza.
Ajuta insa de fiecare data cand e nevoie de el , este deschis la orice subiect, prietenos si inteligent. Ia placut de mic psihiatria si psihologia astfel sa axat mult pe ele deoarece asa a trecut peste tragedia din trecut. Azi este profesor la Diamond, profesor de psihologie si incearca sa isi asculte cu atentie problemele elevilor sai si sa ii inteleaga dar in acelasi timp sa le dezvaluie tainele mintii si spiritualitatii umane.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum