Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Loneliness is my helper ...

Go to page : 1, 2  Next

Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 3:05 pm

Îşi simţea trupul greu , iar ochii îi erau împăienjeniţi de lacrimile ce parcă doreau să cadă , dar în acelaşi timp să rămână în ochii ei mari şi frumoşi pe veci . Se simţea stingheră , negăsindu - şi locul nici chiar printre prietenii ei , aşa că ieşi din clasă , căci profesorul nu venise şi se pierdu printre amintiri , îndreptându - se spre locul unde era liniştită . Ajunse pe holul pustiu de la etajul 3 şi se aşeză pe pervazul geamului , strângându - şi picioarele la piept . Îşi sprijini capul de fereastră şi lăsă lacrimile să - i alunece pe obrajii lipsiţi de orice culoare . Imagini cu ea , părinţii şi fratele ei i se perindau prin faţa ochilor , asemeni unui film de prost gust , făcând - o să se cutremure . Oftă .

View user profile

2 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 3:14 pm

Fara sa realizeze stia ca era de servici peholuri in acea seara. Ajunse la etajul trei cu o mapa in mana. Stia ca intarziase la o ora dar nici ca ii pasa.Desi stia ca elevii ar trebui sa ia lectii de la un profesor, chiar si in sensul punctualitatii de data asta avusese o noapte grea. Nu dormise prea mult, de multe ori incercand sa uite, sa uite ce il doare cel mai tare.
Faptul ca ramasese singur de foarte mult timp. Acum avea 25 de ani, o varsta la care era barbat in toata firea, in care impunea respect elevilor pe care ii invata desigur, doar lucruri bune.Psihiatria era una din materiile importante din acea scoala. Elevii, majoritatea erau incantati, unii poate revoltati din cauza ca starea lor materiala ii facea sa nu mai disimuleze faptul ca intr-o zi pot pierde tot.Aici intervenea el,incercand sa le deschida mintea cu anumite cuvinte ce ajung la inima.Insa in cazul sau cateodata nu reusea si il durea si pe el sa stie ca nu se poate ajuta de ceea ce face.
Strabatea holul prins in ganduri, ciufulindu-si parul si bretonul negru, lasand o urma de licarire in ochii negri abisali mari si sticlosi, ce undeva in ei ascundeau defapt tristete si deznadejde.
Brusc insa, o umbra ii atrage atentia, facand ca privirea lui sa se mute automat in acel loc. Pe pervazul unei ferestr, era cocotata o fata ce parea prinsa in ganduri, si judecand dupa pozitia ei si privirea in gol isi da seama automat defapt ca e trista si cu probleme.
Se duce catre ea incet si ii pune mana pe umar, afisand un zambet bland dar nu foarte larg.
-Ce ai patit domnisoara? stia ca mai mult nu poate intreba acum, dar banuia ca este dintr-o clasa in care el poate are ore. Spera sa fie, asa posibil sa o ajute.

View user profile

3 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 3:27 pm

Îşi duse mâna la gură , apăsându - şi cu degetul mare pe buze , continuând să plângă . Ura când devenea slabă , când plângea şi - şi amintea tot trecutul ăla nenorocit şi ajungea într - o stare deplorabilă . Tresări când simţi atingerea cuiva pe umărul ei , iar apoi auzi vocea şi - şi şterse cu stângăcie lacrimile de la ochi , nevrând să arate starea în care era . Zâmbi într - un mod al naibii de fermecător şi deşi probabil ochii îi erau roşii , îl privi pe bărbat , căci cu siguranţă avea mai mult de 20 de ani , recunoscându - l ca fiind profesorul ei de psihologie .
- Nimic dom ' profesor , sunt bine , spuse calmă , păstrându - şi zâmbetul pe chip . Nu avea să recunoască în faţa nimănui în ce stare era , căci era mult prea orgolioasă şi mereu se închidea în ea .

View user profile

4 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 3:32 pm

O priveste cu drag cum isi sterge lacrimile de la ochi cu o stangacie mare. Asa facea si el cateodata cand preamulte se adunau si amenintau sa sparga bariera de realitate din jur, aducand trecutul in prezent.
Realizeaza imediat, instinctiv din obisnuinta ca este orgolioasa , nu avea incredere in nimeni si nu era deschisa cu nimeni. Psihiatria isi facea efectul asupra lui fara voie.
Neaga ca ar avea o problema chiar daca a fost prinsa cu lacrimi in ochii aia lucitori ce lui i se pareau al dracu de farmecatori dar stia ca sunt o minciuna. Zambetul ei stangaci dar dulce nu il minte deloc dar il ajuta sa inteleaga situatia ei.
-Esti asa sigura? putem discuta daca doresti, poate iti este mai bine daca te eliberezi emotional. Spune el afisand un zambet calm, desi stia ca nu era asa calm cum parea.Era oarecum nervos deoarece unu din elevii sai trece printr-o stare prosta , el fiind genul ce iubea zambetele pe fetele elevilor sai.

View user profile

5 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 3:49 pm

- Nu vreau să vorbesc despre asta , spuse şi - şi muşcă buza , apoi privi pe fereastră în gol . Nu dorea să readucă trecutul în prezent , căci altfel şi - ar fi pierdut şi ultima fărâmă de raţiune care o mai avea . Prefera să ţină totul pentru ea , fără să - i implice şi pe ceilalţi . Coborâ de pe pervaz , aranjându - şi maieul roşu ce - l purta şi mai apoi pantalonii scurţi . Aveaţi oră la noi ? întrebă încercând să schimbe subiectul . Dacă da , probabil o va încurca , căci se afla pe hol în loc să fie în clasă aşteptându - l şi numai de ascultat sau note mici nu avea chef . Îl privi , zâmbind dulce şi clipi din genele - i lungi şi negre , ce - i încadrau cu delicateţe ochii migdalaţi .

View user profile

6 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 3:57 pm

O cerceta mai atent cu privirea si surase. Realiza fara voie ca avea ora la clasa ei. Zambeste la fata ei de catelus nevinovat, realizand si el ca ea disimula cumva discutia ce o incepusera.
-Da, am ora la voi acum, stai linistita stiu prea bine ca nu ai chef de ora, note sau ascultare, deci azi te iert. Intra prima in clasa sa nu fi acuzata ca ai intrat dupa mine. O sa vin si eu imediat. Apropo, data viitoare cand te mai prind plangand sa sti ca smecheria cu "aveti ora la noi?" si cu fata de catelus plouat nu mai merge.
Chicoteste putin si se indeparteaza de ea, mergand pe holul lung. O lasa pe ea sa intre prima, astfel nu trebuia sa ia absente si nu trebuia sa ia o masura asupra ei. Intre timp el se indeparteaza, lasand in urma doar parfumul sau dulce acrisor, cat si gandurile incurcate.Nu era singura ce suferea, si el avea se pare temerile lui.
Uneori se gandea cum ajunsese profesor de psihologie, deoarece nu se intelegea pe el deloc, dar pe altii ii citea si ii intelegea intr-o fractiune de secunda.

View user profile

7 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 4:21 pm

Se făcu că plouă şi chicoti scurt , apoi fugi spre clasă . Intră înăuntru , aşezându - se în ultima bancă de lângă fereastră şi simţi nevoia să deseneze ceva , să facă un portret . Privi în clasă , parcă gândidnu - se pe cine să aleagă , dar îşi dădu seama că avea portretele la toţi colegii . Oftă nemulţumită şi îşi lăsă capul pe bancă , iar mâinile pe lângă trup . Îi trebuia un model , şi asta repede . Începu să bată cu degetele în bancă uşor , fredonând ca pentru ea o melodie veche , aşteptând ca prefesorul să vină . Închise ochii , jucându - se cu pandantivul de la gât ce - i cădea perfect pe curbura sânilor , ce - l avea de la o prietenă bună . Începu să - şi legene piciorul gol , din lipsa evidentă de ocupaţie şi mai apoi privi tăcută pe fereastră , fără a mai fi atentă .

View user profile

8 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 4:37 pm

Se intoarce si intra in clasa dupa cateva momente de meditatie pe hol , in care incerca sa se gandeasca la orice altceva inafara de viata lui. Bineinteles ca nu reuseste, asa ca se indreapta catre clasa,sperand ca in acele minutecand va fi cu elevii in clasa sa se gandeasca la ora si nu la trecutul sau.
Intra si toti elevii se ridica in picioare salutandu-l politicos cu un "Buna ziua" raspicat. Zambeste si ii saluta si el, asezandu-se la catedra. Lasa catalogul si mapa pe banca , rotind o secunda privirea prin clasa. O vede pe eleva lui "orgolioasa" si zambeste dulce.
Incepe sa faca prezenta, deoarece deja se stiau intre ei.
-Mellissa Wagner, striga si aude un prezent din partea vocii fetei. Zambeste si continua prezenta, dupa care inchide catalogul. Devine serios si se ridica de la catedra, ajungand in fata clasei scriind pe tabla cu litere de mana, usor inclinate, un scris frumos, ortografic ce dadea impresia scrisului din vremurile stravechi, "Dezaprobarea realitatii".
-La prima impresie dragii mei, ce puteti sa-mi spuneti despre titlu? intreaba el serios stand in fata lor si privindu-i pe toti. Nu dorea un raspuns dinpartea celorlalti ci din partea Mellissei ce afiseaza un zambet in coltul gurii. Titlul zicea desigur faptul ca realitatea este dezaprobata si uitata, lasand loc liber trecutlui ce afecteaza cateodata mai mult decat trebuie.

View user profile

9 Re: Loneliness is my helper ... on Thu Aug 11, 2011 4:46 pm

Îşi ridică privirea spre el , şi răspunde când îi strigă numele . Îl urmăreşte calmă , cu un oarecum interes când se îndreaptă spre tablă şi scri tilul , iar când acesta pune întrebarea , şatenă schiţează un zâmbet în colţul gurii . Se ridică şi se sprijini de pervaz , ştiind că proful nu se supăra , apoi îl privi .
- Odată ce ne axăm pe trecut , uitâm de prezent şi poate de viitor , trăind doar din amintiri , iar asta ne afectează mai mult decât am crede . Dar unele persoane nu trăiesc în trecut , ci uneori sunt bântuite de el , tocmai pentru că acel trecut a fost unul marcant în viaţa lor şi oricât ar vrea să scape de el , nu pot reuşi , căci mereu va exista ceva care să le amintească , spuse pe un ton extrem de calm , fără să - l scape vreun moment din ochi . Ea era unul dintre acei oameni de care vorbise . Trăia prezentul , dar uneori trecutul îşi făcea simţită prezenţa .

View user profile

10 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 12:51 am

O priveste atent in tot timpul in care vorbise. Realizeaza imediat ca vorbise oarecum despre ea. Era un inceput bun de destainuire. Era un cod etic bine spus ce doar el il intelesese.
-Bravo Mellissa, te-ai exprimat foarte bine. Insa dezaprobarea realitatii mai poate fi aduca cateodata si de trecutul ce nu poate fi uitat. Da este adevarat ca unele persoane sunt bantuite de trecut, sau sunt oameni ce amintesc persoanelor afectata de trecut problemele lor astfel nu il pot uita, ea sa nu uitam ca exista doua tipuri de persoane.
Afizseaza un zambet strengaresc si ii face semn Mellissei sa ia loc. Se apropie de tabla si sub titlu scrie din nou cu aceleasi litere usor inclinate.
"Persoane pozitive" Persoane negative"
-Aici ma refer la persoanele ce nu vor sau nu incearca sa accepte trecutul iar persoanele pozitive ce aproba ca au o problema, nu se inchid in ele si accepta faptul ca sunt bantuite de trecut, iar odata acceptat acest lucru problema este mai usoara.
O priveste imediat pe Mellissa cateva secunde dupa care scrie pe tabla mare "TEMA".
-Vreau un eseu de doua pagini despre ce persoana credeti voi ca sunteti, pozitiva sau negativa si de ce. Acceptati sau nu problemele din trecut? Multumesc dragii mai atat pe azi, sunteti liberi.
Zambesc si isi ia catalogul de pe catedra mare, pregatindu-se sa iasa pe usa lasand elevii sa isi vada de treaba lor, nu inainte sa o priveasca calm si bland pe Mellissa ce paruse sa inteleaga putin din lectia sa. Spera doar sa o si ajute.

View user profile

11 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 1:14 am

Își notă tema , deja știind că era în acea categorie de oameni negativiști . Se închise în ea și nu permitea nimănui să afle ce o apasă , iar uneori făcea rău . Îl privi pe Alexander , și îi zâmbi dulce , arătându - și gropițele din obraji . Își trecu mâna prin păr și se așeză pe pervaz , legănânud - și picioarele lungi și goale , ce îi avantaja extrem de mult trupul . Stătu cam cinci minute , apoi ieși din clasă , mergând spre acoperiș Urcă rapid scările și ieși afară , simțind picături reci de ploaie lovindu - i blând trupul . Zâmbi fermecător și își dădu părul pe spate , sprijinindu - se de balustradă . Privi în jos , văzând că în curtea școlii erau o mulțime de elevi ce alergau , țipau și râdeau , bucurându - se ca și ea de ploaia ce se oprise deasupra Manhattan ' ului . Trase aer în pipet și ridică privirea spre cverul negru .

View user profile

12 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 1:29 am

Iasa din clasa mergand alene catre cancelarie. Intra si saluta profesorii mai in varsta ca el politicos ce abia venisera cat si pe cei tineri de-o seama cu el. Intra si cauta intr-un dulap un alt catalog la care avea sa aibe ore. Insa dintre teancul de cataloage o foaie alba cade jos. O ridica si isi arunca privirea pe ea.
Face ochii mari cand realizeaza ca era o lucrare a Mellissei Wagner. Era tot pentru ora de psihologie, dar ea facuse cu alt profesor inainte.El era nou in acea scoala, iar cel vechi acum preda la alte clase.
In lucrare scria putinul din viata ei, scris frumos si eligibil. Nu se poate abtine si citeste totul pana la capat, insa faptul ca cu un scris rosu urat era un mare 3 pe foaie il dezamageste si il intriga. Citind lucrarea ei despre "pierderea rezonantei mintale" realizeaza ca lucrarea ei merita 10+ nici de cum 3. Se pare ca celalalt profesor isi cam batuse joc de ea. Fuge la elevul de serviciu dela cancelarie si il roaga sa o cheme pe Mellisa din primul an la cancelarie. Trebuia sa discute cu ea neaparat problema acelei foi pe care nu fusese data crect nota.

View user profile

13 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 1:37 am

Intră în școală , cam udă ce - i drept și - și luă pe ea un hanorac exact când elevul de servici o chema la cancelarie . Se încruntă și ieși din clasă , fără a mai ține cont că era udă . Se îndreptă spre cancelarie și intră înăuntru , salutându - i pe cei prezenți acolo . Câteva femei zâmbiră amuzate , iar ea se mulțumi doar să zâmberască stânjenită , reușind totodată să roșească ușor . Îl văzu pe Alexander și se apropie de el , clipind de câteva ori din genele - i lungi . Își mușcă buza și se opri în fața acestuia .
- Am auzit că m - ați chemat , s - a întâmplat ceva ? întrebă calmă , și îl privi atentă și oarecum curioasă .

View user profile

14 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 1:45 am

O studiaza cu privirea, masurandu-i tinuta. Zambeste oarecum amuzat de hainele ei ude dar isi ia pivirea de pe ea cand realizeaza ca hainele i se lipisera de corpul ce iesea in evidenta mai bine acum.
-In primul rand iti voi da un tricou de schimb, nu vreau sa racesti, spune amuzat si ii ofera un tricou alb un pic cam lung pentru ea dar macar era uscat.
-In al doilea rand doream sa te intreb cu cine ai facut psihologie in primul semestru, inainte sa faci cu mine?
Fata ia tricoul din mana lui putin stanjenita de situaite, dar era si ea constienta ca daca statea uda pana la sfarsitul orelor avea sa dea intr-o gripa urata. Il priveste in ochii pentru prima data, atunci simte un gol in stomac ce-l face sa-si inghita urmatoarele vorbe ce dorea sa le zica.
-Cu domnul Derek Anderson. spune fata neinteleg de ce o intrebase de el.
Alex o priveste dezamagit si ii arata foaia.
-Banuiesc ca nu ti-a aratat asta nu? e lucrarea ta pe care meritai 10+ dar se pare ca Derek ti-a oferit un mare 3. Si stiu si de ce, tipu nu suporta ca cineva sa fie mai bun ca el. Iti voi modifica eu nota cu acordul directorului, si ii voi arata foaia. Doream doar sa stiu cu cine ai facut, iar acum ca stiu cred ca il voi strange de gat. Nimeni nu-si bate joc de elevii mei.
Desi era nervvos, zambeste strengareste privind-o iar cateva secunde.
-Esti libera Mellissa, aproapo spune-mi Alex, nu sunt foarte inaintat in varsta si ma simt batran cand spui "domnule" spune zambind, stand in fata ei, asteptand ca ea sa plece.

View user profile

15 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 2:10 am

Îi luă tricoul , mușcându - și ușor buza , roșind din nou și apoi îl privi confuză când o întrebă cu cine făcuse psihologia . Îi răspuhnse și se încruntă când îi arăta foaia . Mda , idiotul ăla nu o avusese niciodată la suflet , căci nu era ca ceilalați din clasă să spună ce o măcina . Își mușcă din nou buza , căci era o obișnuință acum . Își mușca buza când vroia ceva , când îi plăcea ceva , când era nervoasă , oricând și oriunde . Aprobă scurt atunci când îi spusese ă poate pleca și un zâmbet al naibii de fermecător îi înflori pe chip , când yise că - i poate spune Alex . Eh , nu o deranja . Se întoarse pe călcâie , observând că mai rămăseseră decât trei prsoane în cancelarie și dădu să plece .

View user profile

16 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 3:35 am

O lasa sa plece, zambind cand ea isi arata zambetul. Pune foaia in mapa lui si ia un catalog pregatit sa se duca la alta ora. Pe drum este intampinat de profesoara de filologie si matematica, Andreea Pavlova. Ohhh perfect!
-Alex dragule, ai ore azi?
Cam ura vocea ei pitigaiata dar incerca sa o ignore pe cat posibil. Era una din profesoarele pline de ele.
-Da am, destul de multe...de ce? intreaba curios, mutand privirea catre fereastra de langa el.
-Doream sa... insa este oprita de un elev ce il trage de mana pe Alex.
-Domn'profesor un baiat o agreseaza pe Mellissa. Alex priveste stupefiat fata elevului ce parea speriat. Mellissa? O lasa balta pe profesoara din fata lui si merge cu elevul in clasa Mellissei unde bineinteles Eric incerca sa pipaie si el ceva. Mellissa parea speriata si incerca sa se fereasca de el.
Alex se apropie si il prinde de umar, tragandu-l de pe ea.
-Nu asa se procedeaza cu domnisoarele. Eric dupa ore detentie , acum iesi afara din clasa.
Vocea ii devenise mai groasa, poate fermacatoare dar vizibil nervos. Nu intelegea de ce ii luase apararea, dar spera sa fie doar sentimentul ce apara elevul, desi de fiecare data cand o vedea mintea deja fugea in alte directii.

View user profile

17 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 4:47 am

Intră în clasă , după își schimase maieul și merse la fereastră . Eric se paropie de ea , luând - o în brațe . Mell se încruntă și se întoarse spre el , împingându - l .
- Nu am chef de glumele tale proaste , Eric , spuse pe un ton rece , săgetându - l cu privirea . Acesta însă nu o luă în seamă , continuând să o atingă . Murmură o înjurătură de toată frumusețea , iar câd se pregăti să - l lovească , Alex apăru în spatele lui și - l dădu afară din clasă . Tresări și înghiți în sec, privindu - l . Vocea lui sunase atât de puternic în sala de clasă ce era aproape goală , dar totuși o făcu pe ea să se cutremure . Își mușcă buza și privi în altă parte până când îl auzi pe el întrebând - o dacă este bine .
- Sunt bine , mulțumesc de ajutor , spuse fără însă să - l privească . Își dădu părul după ureche , încercând să ascundă acea roșeață din obraji .

View user profile

18 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 5:51 am

Afiseaza un zambet bland, prietenesc si iasa din clasa imediat, cu catalogul altei clase in mana. Se uita la ceas si realizase ca iar intarziase la alta ora. Insa era multumit, deoarece doar aceasta ora o mai avea la o alta clasa dupa care putea sa se duca acasa, daca se putea numii asa vila somptuasa cu trei etaje, 20 de camere 3 bai si 2 bucatarii cu piscina si toate dotariile necesare sa se relaxeze. Insa nu asta ii placea lui, era prea singur, mult prea singur si nu avea cu cine vorbii, cui spune ce il doare.
Intra in alta clasa incepandu-si lectia. Ora trece destul de repede pe langa el cu predatul si vorbele ce unii elevi poate nu le intelegeau. Desi el incerca sa fie cat mai explicit si sa vorbeasca cat mai pe "limba" lor.
Iasa si din acea clasa cand aude soneria si se indreapta catre cancelaie unde lasa catalogul, isi ia geaca neagra ce dadea un aer de rebelitate peste camasa alba si vesta cei conturau atent ochii negri ca un abis nemarginit.
Saluta profesorii ce inca mai aveau ore si iasa, pregatit sa se duca la masina. Afara insa realizeaza ca ploua cu galeata. Nu ca nu ii placea ploaia dar acum nu avea nevoie de o raceala urata. Se suie in masina rosie ca focu din parcarea mare si se pregateste sa plece cand uitandu-se in oglinda vede in spate pe Mellissa ce parea ca sta sub strasina de la intrare in scoala, ascanzandu-se de ploaie dar pierduta in ganduri privind in sus. Trage frana de mana si deschide usa strigand-o.
-Mellissa, daca nu mai ai ore, te duc eu acasa spune el uitand ca sta in ploaie sa o strige pe ea.

View user profile

19 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 6:01 am

După ce plecă se așeză în bancă , privind cerul . Vroia să iasă afară , să meargă acasă , căci îi pierise tot cheful de ore . Mai avea două pe lângă asta , dar era hotărâtă ca la pauză să plece . După ce profesoara intră și începu lecția , Mell se chinuii să fie cât de cât atentă . Când se sună , se ridică și după ce își băgă lucrurile în geantă ieși pe ușă , coboârnd scările . Ieși afară dar se opri când văzu cât de tare plouă . Oftă și privi cerul gânditoare . Oare ce făceau ? Își scutură capul , decizând să nu se mai gândească la asta . Îi auzi vocea lui Alex și - și îndreptă privirea spre el . Zâmbi ușor și ieși în ploaie , simțind cum trupul îi este lovit cu rapiditate de miile de lacrimi ce cădeau pe pământul plin de păcate , dar nu o mai deranja . Se apropie de el , privindu - l calmă .
- Să nu fie prea mare deranjul , spuse și - și dădu părul de pe chip . Îl privi în ochi , zâmbind dulce , apoi clipi de câteva ori din genele - i lungi din care picura apă .

View user profile

20 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 6:06 am

Chicotejte auzind-o si ii face semn sa urce in dreapta. Aceasta il asculta si se suie si el la volan pornind. Iasa din curtea scolii si bineinteles ca da de traficul aglomerat al orasului. Multe semafoare si toate pe rosu, adica plictiseala si nervi intinsi la maxim. Dar de data asta nu il deranja deloc, stiind ca nu era singur in masina.
Intoarce privirea la fata masurand-o din nou putin cu privirea. Abia acum avusese timp sa o vada, cat de draguta si frumoasa era. Muta iar privirea la semafor si nu scoate un sunet.
-Era mult mai rau daca luai un taxi pe vremea asta , spune el chicotind imaginandu-si cearta dintre taximetristii grabiti,clacoanele si injuraturile.
-Apropo in ce zona stai? intreaba el amintindu-si ca nu stia unde sa o duca pe fata.

View user profile

21 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 6:16 am

- La hotelul mare din centru . Acolo unde stau toți puștii de bani gata , spuse și își dădu ochii peste cap , căci dacă ar fi fost după ea ar fi preferat o cameră la cămin alături de prietenel ei , căci așa era singură în majoritatea timpului , căci nicio colegă nu îndrăznea să intre în acel hotel , căci se considerau sărace . Mormăi ceva și privi absentă pe fereastră , reușind să răzbată printre picăturile ce deveneau mai rapide și mai dese . Ce avea să facă acum ? Probabil tema , dar aia nu i - ar fi luat mult i - ar apoi ? Nu avea chef de cafenea , sau terasă , căci nu avea cu cine să stea . Începu să se joace cu o șuviță de păr , ondulând - o pe deget , fără a fi prea atentă la ce se petrecea în jurul ei , gândurile zburându - i aiurea . Se simțea oarecum ciudat , și nu - și putea explica ceva , și avea mici impulsuri care o uimeau chiar și pe ea , dar pe care reușea să ți le țină în frâu . Își mușcă buza , într - un mod provocator , deși nu era conștinetă de gestul acesta , fiind însă obșișnuită să o facă , poate cu sau fără voia conștiinței . Avea o mulțime de ticuri și obiceiuri , unele nu foarte bune , dar cel mai des își mușca buza și acum nu mai era atentă .

View user profile

22 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 9:43 am

Ii aude cuvintele , realizand totusi dupa ipostaza ei ca nu ii placea la acel hotel. Inspira adanc vazand-o ca isi musca buza, gandurile zburandu-i departe fara voie, din cauza ca gestul asta ii parea provocator chiar si pentru cineva linistit ca el. Insa stie se pare ca probabil o facuse din instinct. Si el avea obiceiul sa-si ciufuleasca parul cand era nervos sau sa-si prinda ganditor puntea nasului cu doua degete cand era agitat sau suparat.
-Sa inteleg ca nu iti place prea mult acolo. Spune el afisand un zambet bland, dand drumul la climatizarea din masina, realizand ca fetei ii era putin frig dupa pielea ce se ridicase usor pe bratele ei mici. Ii parea asa mica in masina langa el. Spre deosebire de el parea ca e un copil, si totusi incerca sa se abtina de la orice alte gesturi deoarece nu era genul.
-Te grabesti acasa? Stiu o cofetarie si o pizzerie buna nu departe de aici, este simpla ,deloc sofisticata dar are niste prajituri cu un gust dumnezeiesc. Spune el oprindu-se la inca un semafor rosu, sperand doar sa nu o sperie pe fata. Nu avea ganduri ciudate sau perverse deloc,doar simtea nevoie sa mai vorbeasca cu cineva, fiind deja obosit sa fie singur.

View user profile

23 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 10:01 am

- Urăsc locul acela . Aş prefera să mă întorc oricând înapoi în Londra mea ploioasă , doar ca să scap de hotelul ăla plin de mutre şi fiţe , spuse şi îşi lăsă capul pe spate . Era obişnuită cu ploaia , deaia o şi iubea atât de mult , căci crescuse în Londra şi pentru numele lui Dumnezeu acolo ploua cel mai mult . Deşi ar fi vrut să plece din New York , nu pitea căci abia îşi începuse facultatea , iar ea dorea să ajungă avocată şi să - şi dea doctoratul pentru litere , la universitatea din Franţa , deci trebuia să îndure şi singurătatea şi fiţele şi tot , doar pentru a reuşi ce - şi propusese încă de mic copil . Când o întrebă dacă se grăbeşte acasă , clătină din cap . Dacă ar fi fost după ea nici nu s - ar mai fi dus , dar nu avea altundeva unde să stea , aşa că undura acel apartament ce - i era casă de aproape 3 ani . Sună bine , spuse şi zâmbi dulce , întorcându - şi privirea spre el . Acesta îi zâmbi la rându - i , iar şatenă roşi uşor . Clipi mai apoi şi îşi trecu mâna prin păr .

View user profile

24 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 10:07 am

Zambeste si schimba directia, luand-o in dreapta nu in directia casei sale. Mai conduce putin, oprindu-se in fata unei pizzerii ce era si cofetarie si cafenea in acelasi timp.Acolo isi bea el dimineata cafeaua, rezolva diferite teme si lectii si pierdea timpul singur.
Opreste si iasa din masina insotit de fata. Ajung inauntru amandoi imediat, alergand deoarece ploua tare. Imediat o chelnerita il saluta pe Alex ce zambeste calm si saluta si el.Deja toti il stiau, era client fidel acolo.
Se aseaza la o masa langa fereastra mare si o fata blonda imbracata in alb zambeste calm vazandu=i pe amandoi.
-Ce doresti Alex? Si ce doreste domnisoara? intreaba ea cu un zambet sincer. Toti il stiau pe Alex de baiat bun si mai ales de client fidel si prietenos.
-Eu doar un suc, domnisoara comanda ce doreste. Spune el zambind privind-o pe Mellissa dulce si prietenos.

View user profile

25 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 10:25 am

- Tot un suc , spuse zâmbind cald , iar apoi îşi întoarse privirea spre Alex . Clipi de câteva ori , legănându - şi piciorul gol , acoperit de pantalonii scurţi şi tricoul ce i - l dăduse el , care acum era şi el ud , ceea ce nu o deranja . Îl privi câteva secunde , apoi se uită pe fereastră , admirând peisajul . Câţiva puşti se alergau prin ploaia râzând ţi chiuind , în rest toată lumea era într - o grăbită mişcare , unii alergând pentru a nu se uda prea rău , alţii stând la semafoare şi tot aşa . Momentan nu ştia ce să spună , aşa că prefera să - şi găsească cuvintele întâi , iar ce mod mai bun înafară de a admira ce era în jur . Oftă uşor , ca pentru ea .

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum