Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

Loneliness is my helper ...

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 10:32 am

Observa ezitarea ei in a vorbii prea mult. Stia ca nu era deloc deschisa dar nu dorea sa o oblige sa vorbeasca prea mult daca nu dorea. Priveste cateva ori fereastra, realizand ploaia ce lui ii placea. Il tenta deja sa iasa in ploaie, fiind lucrul cel mai placut pentru el. Sa simta ploaia ce ii mangaie corpul si da senzatia de libertate. Insa de data asta gandul ii este alungat, realizand ca nu mai era singur la masa ca in celalate dati.
-Nu mai ai si alta locuinta, inafara de hotelul ala? intreaba el dupa ce chelnerita le aduce sucurile lasandu-le pe masa. Intoarce privirea din fereastra catre el si il priveste tinta in ochii. Tresare de parca lar fi sagetat ceva simtind cum ii creste pulsul fara voie, masurandu-i din nou tinuta. Arata asa de bine fata asta ca ar fi furat mintile si gandurile oricarui baiat sau barbat. El insa se concentrase cat mai mult pe aspectul ei "interior" nici de cum pe cel exterior desi nu putea nega ca pentru o pustoaica de 18 ani, arata excelent.

View user profile

27 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 12:04 pm

Când o întrebă dacă mai are şi o altă locuinţă , îşi întoarse privirea spre el , uitându - se în ochii acestuia . Simţi un scurt fior pe şira spinării , şi se cutremură scurt . Avea nişte ochi frumoşi . Îşi muşcă buza şi zâmbi dulce şi fermecător , apoi clătină din cap .
- Aici nu , mai am însă casa din Londra şi celelalte locuinţe răspândite cine - ştie - unde , spuse şi oftă scurt . Nici ea nu ştia câte locuinţe avea lăsate de părinţii ei . Luă o gură de suc , începând să se joace cu pandantivul de la gât , ce - i cădea perfect pe curbura sânilor . Clipi de mai multe ori , apoi îşi îndreptă din nou privirea spre geam , gândindu - se că în weekend ar trebui să facă o scurtă vizită prin Londra pentru a lua actele de la avocatul familiei . Dar nu avea niciun chef să meargă singură , căci aşa nu avea niciun farmec .

View user profile

28 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 12:09 pm

O asculta cu atentie lasand-o sa-si termine fraza. Zambeste dupa cand observa fiecare gest al ei ce parea atragator.
-Iti pot oferi eu putina liniste decat un hotel, am o casa micuta aici in oras, eu nu o folosesc prea des. Eu stau in alta vila la iesirea din oras. Iti pot oferi cheile si iti poti petrece noptile cu prietenele tale sa nu mai fi asa singura.
Fata intoarce uimita privirea catre el, tintindu-l iar in ochii. Se pare ca o citise rapid, faptul ca era singura mai mereu doar din cauza bogatiei si averilor ei.Casa era nu in zona orasului, mai mica ca vila lui in care locuia. Cu doar trei camere, modesta, primitoare. Nimic super sofisticat ci doar dotarile de trebuinta caznica. Isi aduce aminte fara sa vrea ca acolo petrecea verile cu amicii lui, insa acestia au plecat cine stie pe unde fiecare, astfel el a inchis acea casuta lasand-o sa se adune praful.

View user profile

29 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 12:41 pm

Îşi întoarse privirea uimită spre el . Deşi i - ar fi plăcut la nebunie să accepte , nu putea . Clătină din cap , în semn dezaprobator şi se rezemă de spătarul scaunului , legănându - şi piciorul . Nu putea să profite chiar aşa de pe urma celorlalţi . Plus că trebuia să se obişnuiască , căci atunci când va pleca în Franţa va fi la fel de singură ca până acum .
- Nu pot accepta . Trebuie să mă obişnuiesc cu singurătatea , căci dacă voi pleca în Franţa exact aşa va fi şi acolo , spuse şi - şi întoarse privirea spre el , zâmbind cald , arătându - şi gropiţele . Momentan nu avea nevoie de altă casă ci de altceva , dar până reuşea să găsească se mulţumea cu ce primise până atunci .

View user profile

30 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 12:48 pm

Este usor dezamagit de refuzul ei. Nu o costa absolut nimic, cat despre placarea ei in Franta incepea sa creada ca nu e cea mai buna idee. Nu stia de ce avea impresia ca nu dorea sa plece. Poate pentru ca se obisnuise cu ea ca eleva lui, poate pentru ca era asa draguta si frumoasa si parea asamatura pentru varsta ei...sau poate....
Se trezeste din visare cand chelnerita aduce nota. PLateste imediat nelasand-o pe fata sa scoata banii.Pana la urma fusese ideea lui,plus ca el era in general un baiat cu bun simt. Sar fi simtit complet jenant sa o lase sa-si plateasca consumatia.
-Daca te razgandesti, oricand imi poti spune. Nu folosesc acea casa, plus ca e mai linistita ca un hotel. Acum tu decizi, nu trebuie sa te invati cu singuratatea, asta nu este o metoda de a trai. Singuratatea este parte din sentimentul dragostei ce poate inca nu lai cunoscut. Daca ai cunoscut singuratatea, o sa cunosti si dragostea. O spusese cu calmitate , parca traind propriile sale cuvinte. Ii placea sa vorbeasca cateodata fara el, cuvinte ce ar vrea sa le traiasca.Doar ca nu avea cu cine, iar asta devenea obositor, spargand visele.

View user profile

31 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 1:18 pm

- Atâta vreme cât nu găsesc persoana potrivită , nu prea cred , spuse calmă şi îşi trecu lejer mâna prin păr . Se ridică , întinzându - şi uşor trupul amorţit şi observă că nu mai ploua aşa de tare . Vroia să se plimbe prin parc , căci acum era tocmai bine , nefiind aglomerat , de fapt nefiind populat deloc , având în vedere că încă ploua , iar lumea era la muncă sau şcoală . Îl privi , iar acesta îi zâmbi într - un mod cald , ce îi făcu ei inima pentru un moment să se oprească pe loc . Tresări uimită şi privi pe fereastră muşcându - şi uşor buza pe interior , încercând să - şi ascundă roşeaţa din obraji şi agitaţia ce pusese stăpânire pe ea .

View user profile

32 Re: Loneliness is my helper ... on Fri Aug 12, 2011 1:24 pm

Se ridica de la masa dupa ce ii aude cuvintele.Avea si ea dreptate. Nu gasise nici el persoana potrivita, iar privind fereastra mare, realizeaza si el ca cateodata doar ploaia e singura prietena adevarata.
-Banuiesc ca vrei in parc nu? intreaba el afisand un zambet bland si placut.Fata aproape din cap, ial el zambeste cand ii vede roseata din obrajii de culoarea petalelor de trandafir.
Se aproapie cateva secunde e ea si ridica mana dandu-i o suvita de par de pe fata dupa ureche.Ea tresare imediat si roseste mai tare. El zambeste, desi undeva in el aproape uitase de ce era acolo, privind-o in ochhii aia maslinii fermecatori.Era mai micuta ca el de inaltime si asta il fascina.Mereu ii placusera fetele mici fata de el. Pareau mereu plapande ca un ursulet de plus.
Rupe insa momentul, nedorind sa exagereze si da un pas in spate.
-Dupa tine dommnisoara, spune cu un zambet larg. Desi inca ploua, nu asa de tare dar ploua cu piciri mici, decide sa faca o plimbare prin pacrc.Pana la urma amandoi aveau in comun iubirea pentru lacrimile cerului.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum