Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

I love my .....

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 I love my ..... on Sun Aug 14, 2011 2:37 pm

Nici nu isi daduse seama cand venise seara. Stia ca azi e de servici pe holurile intunecate ale caminului Diamond. Asta insemnau cateva ore fara somn, tigari si cafele doar sa se asigure ca elevii nu vor parasii camerele si cladirea. In general existau gardienii de la usa, insa in fiecare seara un profesor sau profesoara erau responsabili cu evidenta in camera a elevilor. Cei ce lipseau dupa ora stingerii dadeau foarte clar de buclucuri.
Inainteaza pe holul intunecat, dar usor de tot luminat de niste beculete galbuie ce dadeau impresia de sumbru, sperand ca in seara asta elevii sa nu ii faca probleme.
Se opreste langa o fereastra mare de pe hol ce dadea catre curtea imensa, inflorata ca un curcubeu de petalele florilor ce pareau si ele ca dorm. Doar lui ii era somn dar umbla bezmetic prin cladire la acea ora trecuta de 00"00.
Se aseaza pe coatele pe pervazul ferestrei,pregatit sa scoata o tigare din pachetul colorat si sa fumeze, lasand fumul sa marsaluie inafara sticlei geamului mare, el gandindu-se la total alte lucruri decat ceea ce ar trebui sa faca.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum