Manhattan ' s Elite .

Real RPG .


You are not connected. Please login or register

An other day ~

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: An other day ~ on Thu Aug 04, 2011 4:34 pm

- De ce să mă deranjeze ? înttrebă clipind des şi îl privi câteva clipe . Nu prea era bine ceea ce făcea , având în vedere că el mai devreme se flirtase cu Clara . Oftă neobservabil , căci nu ştia ce să facă şi tresări când vorbi din nou . Mersi , spuse , simţindu - şi obrajii calzi , semn că roşise . Se privi mirată în oglinda retrovizorie , căci ea nu roşea de obicei şi se încruntă , ştiind că ăla era un semn nu prea bun . Tot ce spera , era că doar îl plăcea ca pe o persoană , nu ceva mai mult , căci nu avea chef să se certe cu prietena ei sau mai rău , să sufere .

View user profile http://love-me.englishboard.net

27 Re: An other day ~ on Thu Aug 04, 2011 4:40 pm

- Intrebam . am spus eu zambindu-i ca un ingeras . Fata arata genial imbracata , nu puteam sa imi imaginez cat de buna putea fi in costum de baie .Am inghitit in sec . Cand ii complimentasem parul , fata se inrosi . M-am incruntat usor , pastrand zambetul ep buze . A pornit masina , in cateva minute ajungand la hotel . Am coborat din masina si am asteptat-o si pe fata . Nu stiam ce sa fac . Puteam sa aleg intre a`i face avansuri si a da gres intr-un mod penibil , a o cuceri sau a nu risca in nici un fel .

View user profile

28 Re: An other day ~ on Thu Aug 04, 2011 4:49 pm

Ieşi din maşină , dându - i cheia unui băiat de acolo pentru a o parcă şi îi făcu semn roşcatului , intrând în hotel . Îşi trecu mâna prin păr şi se întoarse spre el .
- Merg să - mi iau schimburile şi ne întâlnim la piscină , spuse zâmbind uşor . Se simţi oarecum ciudat că spusese asta , având impresia că îi făcea avansuri , deşi nu era aşa . Se întoarse pe călcâie şi se îndreptă spre apartamentul ei . Ajunse destul de repede sus şi intră în dormitor , deschizându - şi dulapul . Îşi luă un costul de baie alb format din două piese , ce avea un lanţ pe abdomen şi o rochie tot albă , căci nu putea ieşi în costum de baie din apartament . Se schimbă rapid şi ieşi , coborând scările , apoi merse la piscină , dându - şi jos rochia . Se întinse , auzindu - şi trupul trosnind uşor şi apoi zâmbi fermecător .

Costumul de baie .

View user profile http://love-me.englishboard.net

29 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 4:13 am

Am dat din cap cand am auzit`o pe fata si am urcat sus , in apartament . M-am schimbat rapid , luandu-mi slipul , niste pantaloni scurti si un tricou . Am ajuns la piscina inaintea feteti . Ma dezbracasem si ma asezasem pe marginea piscinei cu picioarele in apa . Fata aparuse intr-o rochita alba pe care si`o da`se jos . Arata chiar mai bine decat credeam .
- Hey .. Dragut costum .. am spus eu ,analizand-o din cap pana in picioare.

View user profile

30 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 11:26 am

Îi auzi vocea şi - şi îndreptă privirea spre el , dându - şi părul din ochi . Afişă un zâmbet dulce şi clipi des din genele - i lungi şi negre . SE aşeză lângă el , băgându - şi picioarele în apă şi începu să le legene uşor .
- Mersi , spuse , sprijinindu - se în mâini , privind tavanul . Îşi ridică un picior , punându - l pe marginea piscinei , bătând cu unghiile în gresia albă .

View user profile http://love-me.englishboard.net

31 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 11:58 am

Am intrat in cele din urma in apa si i-am zambit fetei . Era multumit de corpul meu , asa ca eram increzator .
- Hai in apa .. am spus eu punandu-mi o mana pe piciorul ei. Era diferita de fetele de aici , era speciala . Avea ceva ce ma atragea si nu aveam idee ce . Atata corpul , cat si actualul comportament imi placeau mult , dar era mai mul de atat .

View user profile

32 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 12:13 pm

Îşi îndreptă privirea spre el , şi zâmbi fermecător , şi poate uşor provocator . Ce făcea ? Deşi el îi făcea clar avansuri , ea trebuia să fie cea care se opunea , dar nu o făcea . " Clara , gândeşte - te la Clara ! " , îşi spuse în gând , deşi nu avea niciun efect . Momentan nu se putea gândi decât la el şi la ea . Îşi păstră zâmbetul pe buze , şi sări în apă , prinzându - se de gâtul lui . Probabil făcea o mare greşală , dar pe moment nu - i păsa .

View user profile http://love-me.englishboard.net

33 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 1:18 pm

Am zambit de asemenea provocator si mi`am dus mainile pe talia sa . Era atat de aproape de mine , dar vroiam si mai mult . Am lipit-o de corpul meu apropiindu-ma incet de chipul sau . Inima incepea sa imi bata din ce in ce mai tare . Vroiam sa o sarut , dar ma gandeam ca ma va respinge din cauza ca ii faceam avansuri prietenei ei . Dar nu a fost nimic . Vroiam doar sa o enervez pe ea . Gresisem ca am folosti`o pe Clara .

View user profile

34 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 1:47 pm

Tresări uşor - dar plăcut , ce - i drept - , când îşi puse palmele pe talia ei şi îl privi în ochi , când o lipi şi mai mult de el . Îşi simţi sânii presaţi de abdomenul acestuia , iar inima începu să - i bată ceva mai tare , când observă scurta distanţă dintre chipurile lor . Avu impulsul să - l sărute , dar se abţinu , căci nu îi putea face asta Clarei . Înjură în mntea ei că reuşise să se ataşeze atât de mult de fată şi că mai ales începuse să - l placă pe presupusul ei iubit .

View user profile http://love-me.englishboard.net

35 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 2:26 pm

Am inghitit in sec si mi`am muscat buza. Din moment ce nu ma respinse inca , poate nu avea sa o faca . Mi-am lipit in cele din urma buzele de ale ei . Erau atat de dulci ca nu vroiam sa ma mai desprind de ele . Mi-am trecut limba peste buzele ei savruandu-le aroma intensa .

View user profile

36 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 2:32 pm

Făcu ochii mari , simţindu - se ameţită în momentul în care o sărută . Deşi în cazul acesta ar fi trebuit să îl împingă , să - l lovească , orice pentru a - l opri , ea nu făcu nimic din toate astea , ci din contră , îl trase şi mai aproape de ea , răspunzându - i la sărut . Îşi băgă o mână în părul lui , având impresia că totul se învârteşte cu ea . Avea buzele moi şi catifelate , şi parcă se mulau perfect peste ale ei . " La dracu Jasmine , gândeşte - te la Clara ! " , îi spuse conştiinţa , de fapt îi urlă în cap , dar ea nu o luă în seamă . Nu era vina ei că îl plăcea , nu era vina ei că el o sărutase , dar ştia că va fi vina ei dacă Clara va suferi sau ea însăşi .

View user profile http://love-me.englishboard.net

37 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 2:41 pm

Am continuat sa o sarut , mai apoi simtind nevoia de oxigen . Mi-am departat buzele de ale sale privind-o in ochi . Rosisem putin mai tare , dar nu imi mai pasa . Vroiam sa fiu natural in prezenta ei , vroiam sa fiu eu . Mi-am dus o mana pe obrazul ei mangaind-o usor . Chiar imi placea mult de ea . Poate putin prea mult , dar riscam .

View user profile

38 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 2:46 pm

Trase aer în piept , în momentul în care roşcatul rupse sărutul , simţindu - şi chipul arzând . Oh la naiba ! O făcuse lată . Reuşise să se îndrăgostească mai mult sau mai puţin de tipul pe care probabil şi prietena ei cea mai bună îl plăcea .
- Clara . Am uitat de Clara , la dracu , spuse , parcă certându - se singură , fără să - l privească . Nu putea , dar ştia că peste câteva ore când va trebui să se vadă cu roşcata trebuia să - i spună . Ieşi din apă , aşezându - se pe un şezlong .

View user profile http://love-me.englishboard.net

39 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 2:52 pm

- Jasmine .. am spus eu muscandu-mi buza . Nu era vina ei , ci a mea . Ii facusem avansuri Clarei si am sarutat`o pe cea mai buna prietena a sa . Am iesit din apa , asezandu-ma pe sezlongul de langa fata . O priveam cu o fata usor intristata . Nu vroiam sa fie nici un obstacol intre noi . Era ceva ce nu mi se mai intamplase de curand , sa ma indragostesc . Nu vroiam sa se termine totul inainte sa inceapa .
- Ce ai vazut tu azi .. Nu a fost nimic. Am flirtat putin cu Clara , dar atat . Nu simt nimic pentru ea . Am facut ce am facut pentru .. tine . Vroiam sa fii geloasa . De fapt , nu stiu ce vroiam . Am gresit .. am spus eu musandu-mi buza inferioara . Imi parea sincer rau ca o folosisem pe Clara , aceasta fiind foarte de treaba , dar nu puteam sa regret ca o sarutasem . Imi placuse si nu as fi schimbat asta nici daca as fi putut .

View user profile

40 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 2:58 pm

- Cum naiba pot să - i spun eu ei că m - am îndrăgostit de tipul pe care poate - l place ? întrebă , fără a gândi măcar ce spune . Nici măcar nu ştia dacă vorbea cu el , sar singură , dar cert era că simţise un fior în momentul când roşcatul îi spusese că o folosise pe Clara pentru ea . DEşi poate în alte cazuri ar fi fost nervoasă sau poate fericită , acum nu putea reacţiona corect , dacă fusese în stare să - i recunoască lui în faţă că - l plăcea . Era clar , o dăduse grav în bară .

View user profile http://love-me.englishboard.net

41 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 3:04 pm

- Ce ai facut ? am intrebat eu simtind cum o fericire stupida si imposibil de mare ma prinse si un zambet larg imi ocupa fata . Inima se accelerase iar si obrajii capata acea nuanta rozalie . Era mai mult decat clar pentru mine ca simteam acelasi lucru . Si sportul extrem de care ma temeam cel mai tare , ma facuse sa devin dependent de el si de senzatia aceea pe care o aveam in stomac .

View user profile

42 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 3:19 pm

- Ai auzit bine , la dracu , spuse şi se întoarse spre el . Îşi muşcă buza , nevenindu - i să creadă ce putea să facă , apoi se întinse doar cât să - şi apropie chipul de al lui . Îşi presă buzele peste ale lui , trecându - şi lent limba peste ele . Ce naiba făcea ? Chiar ea permitea asta , fără să - i pese chiar aşa de mult de ceea ce făcea şi ce se întâmpla dacă afla Clara . Îl trase mai aproape de ea , având aceeaşi stare de ameţeală ca prima dată când o sărutase .

View user profile http://love-me.englishboard.net

43 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 3:32 pm

M-am lasat sarutat de fata si i-am raspuns salbatic . Mi-am dus mainile pe corpul ei , tragand-o spre mine , astfel incat fata statea acum in bratele mele . Era atat de atragatoare , atat de frumoasa si de dulce . Nu imi venea sa cred ca e aici , cu mine , si imi mai si spune ca s-a indragosrtit de mine . Locul ei ei era probabil in casa unui batran extra bogat , bolnav de cancer si pe copertile revistelor de moda .
- Te iubesc . Nu stiu cum si de ce , dar te iubesc . am spus eu simtind asta din toata inima . Nu aveam motiv sa tin in mine din moment ce spusese si ea ceva asemanator . Chiar nu vroiam sa o las sa plece dupa ce ca deja am prins drag de ea . Vroiam sa stie ce simt pentru ea si ce simt pentru Clara. Pentru ea era iubire , o iubire oarba si intensa , iar pentru Clara era doar simpla amicitie .

View user profile

44 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 3:42 pm

O trase în braţele lui , răspunzându - i la sărut , într - un mod sălbatic care o făcu să se cutremure . Îşi duse braţele după gâtul lui , iar când terminară sărutul şi el îi spuse că o iubeşte , făcu ochii mari , clipind des din genele - i negre .
- Nu glumi cu asta , spuse pe un ton temător , căci nu dorea ca mia apoi să sufere .

View user profile http://love-me.englishboard.net

45 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 4:03 pm

- Nu glumesc . Nu as face asta . Cand vine vorba de sentimentele mele sunt cat de poate de serios . Chiar daca abea ne-am cunoscut .. eu .. simt asta .. am spus eu cat se putea de sincer . Chiar asa era . mi-am dus o mana in parul ei , jucandu-ma usor cu suvite intre degete .

View user profile

46 Re: An other day ~ on Fri Aug 05, 2011 4:10 pm

Zâmbi fericită şi îşi lăsă capul pe umărul lui . Îşi trecu buzele peste gâtul lui .
- Te cred , spuse încet , cât pentru ei doi şi închise ochii , bucurându - se de atingerea băiatului . Începu să - şi plimbe degetul pe pieptul lui , trasând linii şi cerculeţii cu unghiile . Zâmbi dulce .

View user profile http://love-me.englishboard.net

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum